Debate në Kuvend, Vasili: Mos i gënjeni qytetarët, ai nen thotë ndryshe! Balla: Lexoje! Deputeti: O skizofren

24 Nëntor, 11:23

Me debate ka vijuar seanca plenare mes petrit Vasilit dhe Taulant Ballës për nenin 48 pika 4 që përcakton minutazhin për të folur në parlament. Vasili thotë se citimi nuk ka qenë i duhur nga Balla ndërsa e ka quajtur skizofren.

Kategori të tjera