(Debati në emision) Qytetari: Pleqtë luajnë tavëll! E moshuara: Ç’të bëjmë, të shtrihemi të vdesim?

27 Dhjetor 2020, 09:08

Në emisionin e kësaj të diele (27 dhjetor 2020) “Shtypi i ditës dhe ju” moderuar nga gazetari Besard Jacaj në Report TV u diskutua për mundësitë e pensionistëve për të përballuar shpenzimet e festave të fundvitit. Dy telefonues debatuan njëri pas tjetrit për sjelljen e pensionistëve.

Programe të tjera

Shiko të gjitha