Dhune te protesta e opozitës para kryeministrisë

Kanë hedhur kapsollë, bidona me ujë, dhe tymues, dhe janë përleshur me forcat e policisë protestuesit e opozitës të mbledhur para kryeministrisë. Në shkallët e godinës së kryeministrisë ka flakë, për shkak se protestuesit kanë hedhur bomba molotov.

Kategori të tjera