Dhurata më romantike, këngëtarja merr propozimin për martesë në festën e datëlindjes

6 Korrik, 22:01

Këngëtarja e njohur Barbana Dini ka festuar datëlindjen e saj mes miqsh dhe njerëzve të dashur. Festa arriti kulmin asaj i propozoi i dashuri për martesë

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha