Dita e 17 e grevës/ Gratë naftëtare: Do vijojmë! Kujdesemi për njëra-tjetrën! Mosreagimi i kryeministrit na bën më të forta

31 Tetor, 11:22

BALLSH - Edhe pse kanë kaluar 17 ditë në grevë dhe ende nuk ka asnjë reagim konkret për pagat e prapambetura të grave naftëtare.

Gjendja e tyre shëndetësore është përkeqësuar shumë teksa thonë se do të vazhdojnë të qëndrojnë në grevë.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera