Djali i Moikom Zeqos,gazetares së Report TV: Ju njihnit një Moikom, unë një tjetër

20 Qershor, 13:47

Shumë kontribute të tij janë lënë përgjysmë dhe tani i takon djalit ta përmbushë këtë amanet. I pyetur nga gazetarja e Report Tv Valeria Dedaj se cilat do të jenë hapat e djalit të tij, ai tha "Faleminderit Valeria, ti ke qenë një marrëdhënie interesante me babain, ke bërë më shumë intervista ti me babin, se unë. Unë njihja Moikomin që unë nuk e njohët dot, ju njihni një Moikom tjetër. Mona Lizën babai e botoi, donte ta ribotonte, të gjitha librat do të botohen dhe deklaroj këtu se do të krijohet fondacioni Moikom Zeqo trë botojë veprën e plotë por edhe të ndihmojë letërsinë shqiptare" tha ai.

Kategori të tjera