'Do përmirësonte cilësinë e diellit'/ Rama tallet me kryetarin e PD-së së Durrësit

24 Qershor, 20:15

Kryeministri Rama ka 'thumbuar' gjatë fjalës në Durrës, Ferdinand Xhaferrin, ish-kandidat për bashkinë në zgjedhjet e 2011 duke i kujtuar 'premtimin' e tij se do të përmirësonte cilësinë e diellit në qytetin bregdetar.

"Do ishte kënaqësi e madhe që në Durrës të kishim një kandidat të PD-së që të na tregonte për Durrësin, përveç se të rrisin cilësinë e diellit, që ata e kanë në program dhe ne nuk e kemi" tha ai për Xhaferrin, që tani është kryetar i PD-së në degën e Durrësit.

Kategori të tjera