"Do ta mbyll karrierën pa i turpëruar fëmijët e mi"

19 Prill 2019, 22:54

A është në ambicien e ministrit të Brendshëm që një ditë të merret me politikë partiake?

"Karriera ime ushtarake lidhet shumë me politikën si nocion i gjerë, s'është gjë e huaj për mua. shumë ata që i thonë vetes politikanë nuk kanë bërë asnjë orë për politikën, unë kam bërë shkollë. Kam koncept tjetër për politikën. Nuk është se partitë janë pasioni i jetës sime. Në postin që jam, jam në post politike. Unë kam ardhur për të kryer funksionin në kapacitet të plotë, politik, dhe kështu do e kryej postin.

Unë nuk kam bërë asnjë plan të tillë, dhe nuk bëj plane. Planet janë për letre, asnjëherë s'kam menduar që do të jem ministër, dhe sot jam. Ta mbyll atë ditë kur do ta mbyll, pa i turpëruar fëmijët e mi", tha Lleshaj i ftuar në Repotix.

  •  

Kategori të tjera