Dom Nik Ukgjini: Shpirti i atyre që e kanë vizituar tashmë u duket si ëndërr

15 Prill, 23:22

Në një lidhje telefonike për Report Tv, Drejtori i Qendrës 'Ndre Mjeda' në Shkodër, Dom Nik Ukgjini ka deklaruar se ndjehet i trishtuar për këtë ngjarje dhe se i duket si ëndërr.

"Janë të gjithë të brengosur për atë qe ndodhi në këtë ngjarje të në 'Notre Dame'. Unë kam qënë i pranishëm në një konferencë dhe më kanë mbetur impresione të jashtzakonshme dhe nuk mund ta imagjinoni se si e lash dhe si do duket tani. Unë e kam parë nga afër ato piktura dhe shtatore. Por duke parë edhe rolin historik dhe artin botëror nuk mund ta imagjinoi teksa po digjet kjo katedrale. Tek analizat do të kuptohen se sa është dëmi. Por ndjenjat e shpirtit të atyre që e kanë vizituar është një gje që na bën të mendjojmë se është si një ëndërr." ka thënë ndër të tjera Ukgjini.

Kategori të tjera