Drama shqiptare: U dogjëm për një puthje të nipit apo të mbesës

6 Shtator, 10:18

Në emisionin “Shtypi i ditës dhe ju” moderuar nga Besard Jacaj në Report TV sot u fol për krijimin e partive të reja, por qytetarët dhanë edhe mendime të tjera. Një telefonues tha se shqiptarët po digjen nga malli për nipër e mbesa që janë jashtë vendit si pasojë e kësaj politike.

Programe të tjera

Shiko të gjitha