Duetet shqiptare Pop-Rock 'pushtojnë' Tiranën, breza të ndryshëm muzika e njejtë

29 Maj 2019, 15:35

Të ftuara në 'Rreze Dielli' në Report TV Kozeta Kurti dhe Egozna Ademi

Programe të tjera

Shiko të gjitha