Durrës, rikthehen në shëtitoren “Taulantia” statujat e 4 ikonave të 'Rock and Roll'

24 Qershor, 17:29

Rikthehet në shëtitoren “Taulantia” të Durrësit mbretëresha e muzikës ‘Rock and Roll’, Tina Turner dhe tre këngëtarët e tjerë “big” të Rock-ut. Statuja u restaurua pas dëmtimit që pësoi vitin e shkuar.