“Dy GJARPËRINJ po thithin GJAKUN e shqiptarëve”, telefonuesi zbulon a do DËNOHEN Berisha e Meta

10 Shtator, 10:12

Shumë i ashpër ishte një zotëri që telefonoi në “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv veçanërisht me dy politikanë Berishën e Metën. Ai i quajti ata si dy gjarpërinj që po thithin gjakun e shqiptarëve dhe nënvizoi se ende nuk ka lindur ndonjë prokuror që t’i fusë në burg. Ndiqeni mendimin e tij.

Programe të tjera

Shiko të gjitha