Dy të rinjtë bëjnë gara te 'Mbikalimi i Patokut', skena si në filma...në fund çojnë makinën në sërvis për ta çmontuar, por zbulohen nga policia

1 Nëntor, 22:47

Një skenë si në filma është regjistruar në Lezhë, ku 2 të rinjtë kanë ndaluar qarkullimin rrugor në Lezhë, te "Mbikalimi i Patokut”,për të bërë gara shpejtësie dhe këtë video më pas e kanë publikuar edhe në rrjetet sociale. Gara është e ndaluar që të bëhet në Shqipëri, por kjo nuk i ka penguar aspak të rinjtë të cilët për "t'u krenuar" në rrjetet sociale i kanë hapur jo pak punë vetës.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha