‘E dini kush jam unë?’ Bora Muzhaqi pyet fëmijët në Kuvend

21 Korrik, 12:47

Disa fëmijë të një kopshti që ishin të pranishëm sot në llozhet e Kuvendit, për të parë nga afër sallën e Kuvendit. Ministrja për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi, e cila u ishte e pranishme aty dëgjohet teksa pyet fëmijët nëse e njohin se kush është!

 

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha