E ftuar Ilva Leskaj, estetistja e kafshëve shtëpiake

15 Maj 2019, 13:00

Kujdeseni gjithnjë që të jeni shumë të kuruar dhe të keni gjithnjë një pamje të bukur? Epo tashmë kjo gjë ka filluar të aplikohet edhe për miqtë tuaj me 4 putra. Shumë të dashur për ne , ata kanë nevojë për përkujdesje maksimale, pra për shërbime jo vetëm utilitare, si ushqimi apo nevojat personale, por edhe për shërbimin estetik. Kjo ka bërë që së fundmi, ashtu si në gjithë botën, edhe në Tiranë të ngrihen qendra estetike te posaçme për kafshët. Këtë gjë e bën më së miri estetistja e kafshëve shtëpiake Ilva Leskaj e cila këtë mëngjes ishte e ftuar në emisionin “Rreze Dielli” në Report TV

Programe të tjera

Shiko të gjitha