E moshuara e braktisur në Lukovë, insektet i ‘pushtojnë’ trupin

25 Gusht, 17:07

Një e moshuar është braktisur dhe jeton në kushte përtej imagjinatës, në fshatin turistik Piqeras të Lukovës. 80-vjeçarja Lefteria Qendrothanasi është braktisur nga familjarët por edhe nga institucionet shtetërore që e kanë për detyrë kujdesin ndaj personave vunerabël. Report Tv ishte sot në Piqeras dhe sjell pamje e dëshmi të banorëve, duke apeluar që të gjendet sa më shpejt zgjidhja për të.

Kategori të tjera