E rrallë/ Flamingot shfaqen në Liqenin e Pogradecit, vijnë nga Turqia e ikin në Nartë-Karavasta

30 Shtator, 20:32

Për herë të parë janë parë flamingo në liqenin e Ohrit në Pogradec. Ato mendohet se kanë ardhur nga Turqia dhe pas qëndrimit disaditor në bregun e liqenit do të shtegtojnë drejt lagunave të Nartës së Karavastaës. Flamingot në Pogradec janë parë si një fenomen i rrallë.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera