Ecolëvizje për lumenj dhe det të pastër

3 Korrik 2018, 12:31 | Përditesimi i fundit: 2018-07-03 12:41:24

Emisioni Veri - Jug në një nga aktivitetet e Ecolëvizje, vijon misioni për pastrimin në të gjithë Shqipërinë

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha