Ekskluzive/ Skandali i Metës me nënshtetësinë alarmoi Brukselin, KE ndërhyri për të ndaluar dhënien e pasaportave pa protokolle sigurie

24 Tetor, 19:23

Komisioni Evropian i kërkoi Kuvendit të Shqipërisë ‘izolimin’ e Presidentit dhe ngritjen e një strukture për kontrollin e pastërtisë së figurës së personave që kërkojnë të marrin nënshtetësinë shqiptare si të veçantë dhe në emër të interesit kombëtar, ‘argumentet’ e Metës kundër kontrollit për të vijuar qokat me dhënien e nënshtetësive.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera