Elektriçistët sfidojnë të ftohtin në Elbasan dhe Berat, me tela në duar kalojnë vështirësitë dhe ngjiten në shtylla për rikthimin e energjisë elektrike

22 Janar, 11:26

Report Tv, përmes pamjeve tregon elektriçistët që sfidojnë motin dhe rrezikojnë jetën duke hipur në shtyllat e energjisë elektrike vetëm për të rregulluar defekte që mund të kenë lënë pa drita shumë familje.

Kategori të tjera