Erërat e forta thyejnë pemët, dëmtohen makinat në Shkodër

26 Shtator, 08:08

Moti i keq me rrebeshe shiu dhe erëra të forta ka shkaktuar probleme në disa akse rrugore në Shkodër kjo për shkak të thyerjes së disa pemëve. Për pasojë janë dëmtuar disa automjete që kanë qenë të parkuara.

Që prej orës 6 të mëngjesit Ndërmarrja e ujësjellës kanalizime në Shkodër kanë zbritur në terren për ndërhyrje në pikat më problematike ndërkohë që 4 fadroma janë duke punuar dhe menaxhuar situatën që të mos ketë bllokime të rrugëve nga uji.

Kategori të tjera