“FALEMINDERIT Report Tv”, qytetari vlëson NISMËN dhe zbulon mënyrat si përhapet VIRUSI

24 Korrik, 12:36

Sot,pra këtë të premte i gjithë stafi i Report Tv  punon me maskë në ambiente te hapura dhe të mbyllura një nismë ndërgjegjësuese kjo për rëndësinë e përdorimit të maskës si një nga faktorët kryesorë që frenon infektimin me COVID. Në  programin e mëngjesit “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një qytetar e vlerësoj këtë nismë dhe tregoi po ashtu edhe mënyrat se si hapet virusi.

Programe të tjera

Shiko të gjitha