Familja e varfër në Krujë nxirret pas 10 vitesh nga stalla! Kryefamiljari Ylber Sadiku: Për dy muaj pronari kërkon godinën

23 Nëntor 2020, 22:48

Të jetosh në një stallë bagëtish prej 10 vitesh është e vetmja mundësi mbijetese për Ylber Sadikun dhe bashkëshorten e tij të cilët jetojnë në kushte aspak të mira me 3 vajzat e mitura.  Çifti bën apel për ndihmë sepse edhe stalla nuk do të jetë më një “shtëpi” për ta pasi e kërkon pronari .

Kategori të tjera