Fati i qeverisë Conte në duart e Dhomës së deputetëve dhe Senatit

18 Janar, 13:54 | Përditesimi i fundit: 2021-01-18 13:57:53

Kjo do të jetë edhe java e Giuseppe Conte, pas krizës qeveritare të Matteo Renzi, me dorëheqjen e dy ministrave të Italia Viva. Kryeministri synon të sigurojë besimin parlamentit, në një kohë që vendi po përballet me një valë të dytë të infeksioneve me COVID-19.

Kategori të tjera