Fermerët e Lushnjes në protestë: Qeveria të plotësojë kërkesat tona

21 Tetor 2019, 13:00 | Përditesimi i fundit: 2019-10-21 15:42:12

Fermerët e Myzeqesë kanë protestuar në rrethrrotullimit plastmasit në Lushnjes për prodhimet e pashitura si dhe çmimet e larta të karburanteve dhe importeve bujqësore.

Po ashtu, nga qeveria kërkojnë që të ketë rimburësim për çdo humbje që u shkaktohet atyre nga fatkeqësitë natyrore.

Fermerët thonë se nuk po ndërhyhet nga qeveria, duke sjellë falimentimin e tyre.

Protestuesit kanë marshuar drejt bashkisë së qytetit, ndërsa ata po mbikëqyren nga forca të shumta policie.

Kategori të tjera