Festa e Falënderimeve, amerikanët planifikojnë udhëtime dhe darka festive pavarësisht paralajmërimeve të autoriteteve

24 Nëntor 2020, 13:15

Dhjetëra miliona amerikanë pritet të mblidhen me familjen dhe miqtë këtë fundjavë, pavarësisht paralajmërimeve nga zyrtarët shëndetësorë se festa e Falënderimeve mund të çojë në një valë të re infeksionesh në vend, ndërkohë që çdo regjistrohen të paktën 178.000 raste të reja dhe mbi 1500 viktima.

Kategori të tjera