Festa në Tropojë për fitoren e PS, socialistët kërcejnë dhe i bien daulles, i bashkohet edhe Rexhë Byberi

15 Maj, 08:18

Rexhë Byberi ka arritur të marrë mandatin e dytë në Tropojë. Menjëherë pas numërimit të kutive, socialistët janë mbledhur për të kërcyer ndërsa i bien daulles.

Kategori të tjera