Festa pas fitores se Biden

7 Nëntor, 20:25

Lot gëzimi dhe festime të mëdha në shumicën e shteteve amerikanë, kanë pasuar zgjedhjen e presidenti amerikan Joe Biden.

Në shumë qytete të SHBA, qytetarët kanë dalë në rrugë për të festuar me banderola, flamuj amerikanë , zgjedhjen e kandidatit demokrat Joe Biden.

b.ha./Shqiptarja.com

Kategori të tjera