Flakët e mëdha në fasoneri rrezikojnë nënstacionin elektrik në Skrapar

6 Gusht, 19:10

Nga flakët e zjarrit në fasonerinë e këpucëve rrezikohet nënstacioni elektrik Skrapar. Zjarrfikëset në vendin e ngjarjes po punojnë për shuarjen e flakëve dhe vënien në kontroll të tyre.

  •  

Kategori të tjera