Gardisti vrau gruan, fqinji: Ishin familje shumë e mirë, nuk dëgjova të shtëna

12 Shkurt, 09:57 | Përditesimi i fundit: 2019-02-12 10:01:31

Fqinjët e familjes Arapaj në Allias shprehen të tronditur nga ngjarja e rëndë. "Unë kam 50-vjet që jetoj këtu, edhe ata jetonin këtu. Nëna dhe i ati kanë ikur te djali tjetër dhe vinin në mars. Nusja dilte dhe mbushte ujë, e shikoja shpesh. Djali shkonte në punë. Kanë një vajzë 3-vjeçe. Është një ngjarje e paparë. Më vjen shumë keq, jemi të tronditur" tha njëra nga fqinjet.

Ndërsa një tjetër fqinje shton se 'Ata janë familje shumë e mirë, edhe ai dhe e shoqja shumë të mirë. Njerëz me fe, pasi faleshin. Jemi habitur kur jemi zgjuar. Brenda në familje nuk e di, por nuk kemi dëgjuar për grindje. Nuk e di, do të ketë qenë ndonjë moment....pa dashje, gabimisht, pasi nuk ka mundësi që ai njeri kaq i mirë të vriste'.

Kategori të tjera