Gërmime në forumin Bizantin, gjendet statuja "Artemis"! Arkeologia: Zbulimet i përkasin shekullit II- III pas Krishti

28 Qershor, 16:09

Zbulime të rëndësishme janë kryer në Forumin Bizantin të Durrësit gjatë një ekspedite të arkeologëve shqiptarë e francez. Janë gjetur një sërë objektesh të shekullit II dhe III pas Krishtit, mes tyre dhe një statujë bronzi që mendohet se mund të jetë perëndesha Artemis

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha