Gëzim Paja, agroturizëm në Marinëz

19 Korrik, 15:07

Gëzim Paja, peshkatari dhe biznesmeni i vogël në fushën e agroturizmit, flet për një projekt të mbështetur nga Bashkia, përmes të cilit ai dëshiron ta shëndrrojë liqenin e Seferanit në qendër sportesh ujore. Puna për fuqizimin e biznesit edhe në kopshtin e shtëpisë jo larg bujtinës që pret në të katër stinët turistë nga vendi dhe nga bota.

Programe të tjera

Shiko të gjitha