'Gjykatat si stacione tranziti për kriminelët' , Rama: Mandati ynë i tretë, garanci që drejtësia do të funksionojë

31 Tetor, 11:12

"Mandati i 3 i yni është garancia që drejtësia do të funksionojë që të gjithë pa dallim do të japin llogari. Ku ka peshq më të mëdhenj në llumin 30-vjeçar të Shqipërisë mes atyre që u përfshinë me politikë. Duke lënë të lirë kriminelët që vranë bijtë e nënave. I bën gjykatat si stacione tranziti që futeshin nga një derë dhe dilnin nga dera tjetër. Ata që flasin dhe mendojnë se dinë ta bëjnë më mirë, le të vinë dhe të na bashkohen në skuadër. Ne do të bëjmë një skuadër me 140 persona. Kemi gjysma, dhe na duhet gjysma tjetër. Jemi të gatshëm të zëvendësojmë dhe gjysmën tonë me ata që mendojnë se janë të aftë. Nuk bëjmë komisione siç bëri Luli. Komisioni thotë se duhet të iki një person, Saliu thotë nuk vendos Komisioni. Kështu bëhen votimet në parti, ne nuk bëjmë kështu. Të gjithë këto kandidatura do t'i vlerësojë PS-ja, nuk do kemi struktura false. Urdhëroni, ecni ju mirëpresim. Jam unë dhe jemi të gjithë këtu" - tha Rama

  •  

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera