Gjyshe Vera s'i ndahet Bashës! E ndjek deri në protestën për teatrin

20 Maj, 19:38 | Përditesimi i fundit: 2020-05-28 14:07:05

Gjyshe Vera u bë e njohur në media pas ndihmës 'si një pensioniste e rastësishme' që Lulzim Basha publikoi se ishte duke e ndihmuar me bërjen e pazareve  apo takimet në shtëpinë e saj për ta dëgjuar për hallet që kishte. Gjyshe Vera në fakt është një militante e PD dhe mbështetëse e zjarrtë e Bashës duke e ndjekur atë nga pas në çdo mbledhje dhe takim që ai ka organizuar me qytetarët.

Kategori të tjera