'Goditen' 2 subjekte call center-i në Shkodër! 7 të arrestuar, në kërkim administratorja dhe 3 organizatorët

1 Korrik, 16:35

7 në pranga, 4 persona në kërkim dhe 25 nën hetim ka qenë bilanci i 2 operacioneve policore të koduara 'North Forex 2' dhe 'North Forex 3' për veprën penale të mashtrimit kompjuterik në Shkodër.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha