‘Greta Thunberg’ e rreme mashtron kandidatin demokrat për president të SHBA, Bernie Sanders

15 Shkurt, 16:36

Dy humoristët rusë, Vladimir Kuznetsov dhe Alexey Stolyarov, pretendojnë se përmes telefonit kanë mashtruar kandidatin demokrat për president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bernie Sanders.

Ata e kanë telefonuar politikanin 78 vjeçar dhe me një zë femre janë shtirur se është aktivistja e ndryshimeve klimatike, Greta Thunberg, dhe se kjo e fundit dëshiron ta ndihmojë atë në fushatën e tij në zgjedhjet presidenciale,

Kategori të tjera