“Helm për të mbytur moshën e tretë”, e moshuara alarmon emisionin

19 Korrik, 09:32 | Përditesimi i fundit: 2020-07-19 10:32:11

“Shtypi i ditës dhe ju” moderuar nga gazetari Besard Jacaj diskutoi edhe sot për zhvillimet aktuale. Një qytetare nga Burreli telefonoi dhe ngriti alarmin për gjendjen ku ndodhet sot Shqipëria. Ndiqni merakun e saj…

Programe të tjera

Shiko të gjitha