Historia e trishtë e protestuesit invalid, ia zbulon komshiu: I kanë hequr...

20 Dhjetor 2020, 09:43

Në emisionin e kësaj të diele “Shtypi i ditës dhe ju” në Report TV moderuar nga gazetari Besard Jacaj, u diskutua për përpjekjet e partive politike për të marrë vota përmes mënyrave të ndryshme. Një telefonues zbuloi historinë e Gjergjit, protestuesit invdalid nga Shkodra, të cilit tha se i kanë hequr kempin dhe është në vështirësi ekonomike.

Programe të tjera

Shiko të gjitha