‘Hum hum, mjau, ki ki ki’/ Ironia e Flutura Açkës, imiton kafshët në Kuvend: Dhe gomari për të pëllitur do më shumë minuta se ç’na jepni për të folur

20 Tetor, 12:49

Deputetja e PD, Flutura Açka ka imituar kafshët sapo ka marrë fjalën e saj në Kuvend. Me ironi tha se dhe gomari që pëllet kërkon më shumë minuta se sa i japin për të folur në foltore. Teksa i doli në mbrojtje Sandër Kovacit që drejton protestën e pedagogëve tha se qeveria gjurmon këdo në rrjete sociale.

 

Kategori të tjera