“I kemi mësuar vet me lekë” kurbinasi rrëfen shëndetësinë: Vetëm kur paguan të rrijnë tek koka

17 Shkurt, 10:07

Meraku më i madh i një telefonuesi nga Kurbini në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv ishte shëndetësia. Ai rrëfeu se çfarë ndodh në spitale duke thënë se faj kemi ne qytetarët që mjekët i kemi mësuar me lekë por sqaroi se nëse nuk jep para doktorët të diferencojnë e nuk të prekin me dorë.

Programe të tjera