I ‘pashqetësuar’ dhe i ‘qetë’, luani del nga një tualet publik dhe i çudit të gjithë

4 Tetor, 09:25

Me siguri që teksa je në radhë për të pritur të hysh në tualetet publike të qytetit tënd nuk ke parë të dali nga aty një luan!

Një video në të cilën paraqitet pikërisht momenti kur një luan del i qetë dhe i pashqetësuar nga një tualet publik po bën xhiron e botës. Atë e ka publikuar në Twitter “WildLense Eco Foundation”, duke u përpjekur të paralajmëroi njerëzit me tone humoristike se duhet të kenë kujdes kur përdorin tualetin, pasi ai përdoret nga shumë të tjerë.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha