Imazhet e para nga dronët Bayraktar, Peleshi: Rrisim aftësitë tona të mbikëqyrjes dhe sigurisë

30 Qershor, 11:07

Nisin për herë të parë misionin e tyre dronët Bayraktar. Imazhet e para të tyre janë përcjellë edhe nga Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi.