Incident në lamtumirën e Maradonës, qytetarët përplasen me policinë në pallatin presidencial

26 Nëntor 2020, 15:08

Dita e lamtumirës së Diego Maradonës nuk ka shkuar edhe aq mirë. Pavarësisht se është një ngjarje që ka trishtuar futbolldashësit dhe jo vetëm në botë, kjo nuk i ka shmangur incidentet në pallatin presidencial në Argjentinë mes policisë dhe personave që vijnë për homazhe.

Kjo pasi shumë njerëz janë grumbulluar para pallatit duke krijuar rradhë të gjatë në periudhë koronavirusi. Për pasojë ka patur edhe përplasje, por që nuk kanë zgjetur shumë.

  •  

Kategori të tjera