Inva Mula risjell ‘MIK Festival’: Meraku im për të rinjtë e homazhi ndaj artistëve të traditës! Flet për rikthimin në ‘Opera’ dhe drejtimin e teatrit

1 Korrik, 15:46

Sopranoja Inva Mula rikthen “Mik Festival” në 29, 30 dhe 31 korrik dhe zbulon risitë e këtij edicioni të pestë. Mula flet për “Report tv” edhe për koncertet me shqiptarët jashtë vendit, rikthimin në skenën e “Operas” dhe drejtoren e re të saj.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha