Investimet/ Rama: Gjiganti italian së shpejti në Shqipëri! Conte: Ju mirëpres në Romë

15 Tetor 2019, 17:46

"Së shpejti do të bëjmë publike një marrëveshje me një gjigant italian për kërkimin e naftës. Ashtu sikundër besoj se një harmonizim më i mirë i forcave dhe një punë e përbashkët më e fokusuar në disa drejtime patjetër që mund të na japë rezultate më shumë domethënëse. Prandaj e pranova ftesën për të vizituar së shpejti Romën për më shumë kohë për të shkuar në detaje në të gjitha për objektivat e përbashkët në interes reciprok" tha Rama. Ndërsa kryeministri italian u shpreh 'Dhe ju konfirmoj që është i mirëpritur sa më shpejt që të jetë e mundur'.

  •  

Kategori të tjera