Ismail Kadare iku i lumtur, botuesi i tij për Report Tv: Nuk kishte asnjë peng, veprat ia dha publikut! Bota letrare në zi

1 Korrik, 14:16

Kolosi i madh i letërsisë shqipe iku i lumtur. Sytë i mbylli pa asnjë peng, të paktën kështu thotë botuesi i tij, Bujar Hudhri, në një intervistë për Report Tv. Ai thotë se Kadare nuk kishte pengje, veprat e tij i ndau dhe i përcolli tek lexuesit shqiptar, por edhe përtej kufijve.