Ja si të fitoni qetësinë shpirtërore në kushte shtëpie nëpërmjet ushtrimeve Yoga

3 Dhjetor 2020, 12:33 | Përditesimi i fundit: 2020-12-03 12:33:46

Në një intervistë në ‘’ Rreze Dielli’’ mësuesja  e Yoga Migena Bardhi, foli për qetësinë shpirtërore që mund të fitojmë nëpërmjet ushtrimeve Joga dhe meditimit.

Yoga është një formë meditimi dhe aktiviteti fizik, që ju ndihmon në rritjen e elasticitëtit të trupit, përmirësimit të frymëmarrjës, minimizon stresin dhe ndikon pozitivisht në shëndëtin në përgjithësi. Mirëpo shpesh herë nuk kemi informacionin e duhur se si duhet ta praktikojmë atë. 

Ushtrimet në studion e '' Rreze Dielli'' do t'ju tregojnë se si të filloni praktikimin e saj. 

Programe të tjera

Shiko të gjitha