‘Jam Çeço nga Qafë Thana, themeluesi i parë i PD-së’, qytetarit kërkojnë t’i marrin mikrofonin gjatë aktivitetit të Berishës në Prrenjas

9 Shtator, 20:54 | Përditesimi i fundit: 2022-09-10 07:15:39

Gjatë takimit që Sali Berisha zhvilloi me qytetarët e Përrenjasit, njërit prej të pranishëmve kërkohet që t'i hiqet mikrofoni.

Qytetari prezantohet si “ Çeço” nga Qafë Thana dhe si themeluesi i PD-së në atë zonë.

Kategori të tjera