‘Java e suksesit, nëse do të…’ Jorgo Pulla këshillon shenjat / Horoskopi javor 1-7 korrik

2 Korrik, 13:08

Në rubrikën "Parashikimi i yjeve" në emisionin "Rreze Dielli", astrologu Jorgo Pulla bëri një parashikim javor të detajuar për 12 shenjat zodiakale për javën e parë të muajit Korrik. Sipas astrologut Jorgo Pulla është një javë në përgjithësi e mbarë për të gjitha shenjat e horoskopit ku ndikimi planetar do të japë shumë mundësi që duhen shfrytëzuar. “Ky fillim muaji i jep mundësi shumë shenjave që të zgjidhin probleme të së shkuarës në ekonomi dhe dashuri. Mund të themi se kjo javë është java e sukseseve të mëdha, nëse ne e kuptojmë se çfarë duhet të bëjmë” theksoi Jorgo Pulla. Por çfarë thonë yjet për këtë javë për secilën shenjë të zodiakut, ku duhet të fokusen dhe ku duhet të bëjnë më tepër kujdes?